Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"Tiszta a kép" (2004-ben)
  2008-07-22 09:59:50, kedd
 
   
  Tiszta a kép

Néhány hete bizonyos fajta pánikhangulat alakult ki körülöttünk, bennünk, mellettünk, mert ugye a megnyert választást valójában elvesztettük, legalábbis ez sült ki a dolgok láttán az emberek fejében, hiszen mi másért alakíthatott volna új kormányt az, aki kikapott? Vagyis a választások eredménye egy új kormány lett, egy szocialista, nem a miénk. Hiszen a győztes mindig az, aki a választás eredményeképpen kormányra kerül. Ez egy zseniális húzás volt Fodor gábor részéről, ezt soha ne feledjük.
Azonban ezzel el is lőtte minden petárdáját ő is, az MSZP-SZDSZ koalíció is. Ezenkívül újat hozni nem fognak, hiába akarnak, nekik ez nem megy.

Nyugodjunk meg: szocialistáék, és persze eredetieskedő liberálisék részéről többre nem telik, nem fog telni soha, mint elhozni számunkra ismét a meghaladott 80-as éveket. Ők ebben a korban szocializálódtak, ez van a sejtjeikben, gondolataik, tudatuk legmélyén, máshoz hozzá sem bírnak szólni, de nem is akarnak.

Ők ehhez értenek.

Ezáltal mi, a magyar nép, ennek csúcsformációja: a Fidesz Szövetség egy ügyes szocialista mozdulattal máris a 80-as évek Kádár-kapitalizmusában termett. Mégpedig úgy, hogy Gyurcsány kormányfő egyfajta parancsuralmi rendszer bevezetésén fáradozik.
Hogy ezt nem hisszük?
Ez őt nem zavarja abban, hogy ami Medgyessynek nem sikerült, az neki nemcsak menni fog, hanem olyan nincs, hogy nem megy. Fogja az ország gyeplőjét, és húz egyet rajta. Akkorát, hogy a nemzet beleremeg. Itt nincs többé visszaduma, ellenvélemény, Európa, ellenzék és Fidesz. Itt csak egyetlen akarat létezik ezentúl:

Gyurcsány Ferencé.

Akinek pedig ez nem tetszik, annak le is út, fel is út. El lehet menni, itthon azonban egyet lehet tenni: beállni a sorba, és bégetni. Ő a juhászbojtár, mi pedig a levágásra váró sovány, de kiselejtezett birkák. Olyan nincs, hogy ne az legyen, amit újdonsült kormányfőnk akar. Akkora benne a hév, a megoldási vágy, hogy minden ellenvéleményt, minden kritikát, minden ellenzéki bírálatot egyetlen hanyag mozdulattal lesöpör az asztalról, hiába jön ez akár az EU részéről is. Értjük ezt hölgyeim és uraim, Gyurcsány ma már kiiktatta a magyar mindennapokból Európát. Neki az USA a zsinórmérték, Európa szóba sem jöhet többé.

A Magyar Nemzeti Bank függetlenségét egyetlen tollvonással felszámolja. A sztárdaépítéseket takarékosság címszó alatt leállítja, a katonaságot visszafejleszti, a postákat bezáratja, az oktatást, egészségügyet ellehetetleníti, mindenhova berakja a féket.
Mindezt miért?

Mert hatalmas készpénz mennyiséget akar felhalmozni hónapok alatt.

Adóemelések, pénzrontás, az emberek elszegényítése infláció által, ezek az ő nemzetmegváltó gondolatai. Nem viccel, a Medgyessy programot szó szerint végrehajtja. Amit kapott az istenadta nép a száznapos programok alatt, azt mivel Medgyessy Péter “édesapánk" nem volt képes visszavenni, hát majd ő megteszi ezt. Úgy lefeji az országot, hogy ember legyen a talpán, aki bírja szusszal.
Nála már nem számítanak ilyen avítt dolgok, hogy emberszeretet, nemzetépítés, jótékonyság, szegények támogatása, az üzleti élet felfuttatása. Nála egyetlen szempont létezik:

Hol a szajré?

Billiós készpénzfelhalmozásba kezdett. Ezen az úton őt senki meg nem állíthatja. Ennek érdekében egyszerűen ki fogja fosztani az országot. Ő kommunista módon szocialista, nem lacafacázik, hanem padlást söpör, koboz, lekileg internál. Nála nincsenek már érzelmek, esetleg jómodor, lelki finomság. Durván bele a közepébe, ezt diktálja KISZ-funkcionárius leki tüze.

Figyeljük meg: egyfajta diktatúra kiépítésére törekszik. Nyugodtan nevezhetjük ezt demokratikus diktatúrának. Ez az egyszer volt Vasfüggöny visszamaradt átka. Vagyis ők, szocialistáék másképpen élni nem tudnak. Nekik a diktatúra a minden, a demokrácia csak zavaró tényező. Nem értik, de nem is akarják érteni Európa lényegét. A szabadság számukra olyan visszataszító dolog, amit igaz felszámolni nem lehet, de megcinkelni igen! Ezért addig variálják, addig berhelik, míg a végén ott áll majd egy egyfajta gyarmati sorú, félig levert országcsonk, amit igaz hivatalosan még Magyarországnak nevez a világ, de ők tudják már, hogy ez csupán csak egy korbáccsal idomított embercsorda.

Azaz kommunizmus, demokratikus mázzal bepingálva.

Amennyiben összespórolják, összeharácsolják a hatalmas mennyiségű készpénzt, akkor elindul majd a nagy, még Medgyessy alatt elképzelt játék. Egybillió forinttal már mindent túl lehet licitálni. Ez akkora összeg errefelé, amitől eláll az ember szeme-szája. Képzeljük mit nyerhetnek azon, ha ezt egy ügyes mozdulattal oda-vissza váltogatják, miközben a forint folyamatosan romlik, amit garantál az, hogy az MNB függetlenségét felszámolva, a miniszterelnök írja elő a mindenkori árfolyamot. Mint a Kádár-rendszer kellős közepén. Központilag vezérlik az inflációt, az áremeléseket, így az állam és barátai mindig pontosan tudják, hogy mikor kell pénztváltani, árutvisszatartani, seftelni, árdrágítani, meg tudja kutyafüle még mit. Ez az ő simlis világuk, mi ehhez nem igen értünk. Azonban ezáltal ismét visszajön kis világunkba az ötéves tervek kétes valósága, a piac kiktatása, az Európától való civilizációs elszakadás, a faluk elsorvasztása, az átlagemberek teljes kiszipolyozása, a mérhetetlen kölcsönök felvétele, vagyis a teljes gazdasági összeomlás népidemokratikus alvilága.

Kell-e ez nekünk?

Ők mindent pontosan kidolgoztak, úgy gondolják, hogy útjukon mi többé nem osztunk, nem szorzunk. Teljesen biztosra mennek. Lehetetlennek tartják azt is, hogy akár csak kinyissuk a szánkat. Olyan stílust vettek fel, olyan magabiztosat, mint annak idején Rákosi apánk alatt, mikor bent volt a felszabadító, hős Szovjetszkaja Armija, és a magyarnak kuss volt a neve. Azonban ma már más időket írunk. Ma ez már nem járja akkor sem, ha ezt ők olyan nagy hangon híresztelik.

Ma léphetünk, és lépni is fogunk.
A nagy harcostárs: a Szovjetúnió nincs többé. Mára már csupán Amerika maradt. Azonban úgy hozta a sors, hogy ez az otromba behemót is kiszorult kontinensünkről, a dolgokba való beleszólása a nullával egyenlő. Maradt Európa, azaz az EU, amit elnézést kommunista uraim, mi kontrollálunk. Ezért egy ilyen visszarendeződésre automatikus választ adhatunk, kell is, hogy adjunk az EU által, ami nem lehet más, mint egy hatalmas

Nem.

A forint mesterséges, céltudatos rontásával Európa pénzügyi stabilitását veszélyeztetjük. Ezt ez az újjászületni készülő kontinens nem engedheti meg magának. Egyszerűen nem. A pénz mindenkori értékét nem szabhatja meg egy kétesmúltú szerencselovag pillanatnyi hangulata. Ez az idő már elmúlt a kommunizmus bukásával. Amennyiben mégsem, abban az esetben a forint nem őrizheti meg konvertibilitását, Európában helye nem lehet, hiszen ez nem egy szabad ország pénze, hanem egy bedeszkázott kommunista barakk értéktelen fizetőeszköze. Ezáltal semmi nem indokolhatja azt, hogy a forint Európa által elfogadott pénznem maradjon, a nemzetközi tranzakciók konvertibilis valutája, azaz a forint konvertibilitása felfüggesztetendő.

Ez azonban maga a gazdasági krach!

Ha ez megtörténik, márpedig képesek vagyunk előidézni ennek megtörténtét, abban az esetben az export-import játék megszűnik, a kormány összeomlik, a magyar nép szétveri az ismét nyakára hozott kommunista uralmat. Hiszen, ha a forint nem váltható be többé, vagy csak nagyon korlátozottan, abban az esetben minden, amire a Gyurcsány-kormány készül, egyszeriben semmivé válik.
Ekkor a hatalom ismét váltani kényszerül, a szocialista uralom többé fenn nem maradhat, a jelenlegi kormány egyszer s mindenkorra megbukik.
Ezt akarjuk, avagy nem?
Kezünkben a lehetőség, éljünk vele.

A másik nagy dobás a kettős állampolgárság ügye.
Ezt minden eszközzel támogatnunk kell.
Ha megvalósul, onnan már csupán egy ici-pici lépés a dolog: egy ügyesen kivitelezett módosító indítvánnyal kikényszeríthetjük a szavazati jogot az elszakított magyarság számára. Ez pedig legalább egymillió plusz szavazatot jelent számunkra, ami politikai földrengést okozhat, és fog is okozni. Ezért a kettős állampolgárság ügye számunkra óriási jelentőségű kell, hogy legyen. Ezen áll, vagy bukik a jövőnk.

Ez a két dolog: a forint konvertibilitásának felfüggesztése és a kettős állampolgárság ügyének számunkra kedvező rendezése meg fogja hozni a 2006-os választásokon a teljes győzelmet, sőt esetleg még hamarabb is.

Hogy a népszerűségi listán csökken az előnyünk?
Nem túl lényeges.
Ez így van minden elvesztett választás után.
Ne essünk pánikba.
Ha Gyurcsány nem produkál, az ország nem emelkedik azonnal és kézzelfoghatóan, a dolog pillanatok alatt visszájára fordul.

Engedni kell, hogy a Gyurcsány-kabinet felfüggessze a MNB függetlenségét, manipulálja a forintot, ezáltal mi bebizonyíthatjuk, hogy a magyar forint nem európai szintű fizetési eszköz. Erre már most kell, hogy készüljünk, mégpedig hatalmas energiabefektetéssel. Varga csak hagy vegye kezébe ennek a dolognak teljes intézését, mivel hatalmas a tét.
Ebben az esetben Európának lépnie kell, erről gondoskodnunk kell, azaz a forintot súlyos korlátozások alá kell helyeznünk. Ez valójában gazdasági embargót jelent akkor, mikor a kormány az export-import relációjában képzeli el a gazdaság teljes működtetését. Ezzel a csatát meg is nyertük, a kormányt gazdaságilag megfojtottuk.

Ez pedig már egy új világ eljöttét jelenti. A mi világunkét.
Nekünk pedig ennyi elég.

Söpörjük ki poszkommunistáékat a hatalomból!
Vegyük át ismét a kormanyrudat.
Orbán Viktort a miniszterelnöki székbe!

Vezessük be végre Magyarországot Európába!


(Tirpák-Vaskó Sándor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: konvertibilitása, szocializálódtak, kapitalizmusában, összeharácsolják, népidemokratikus, bebizonyíthatjuk, kontinensünkről, eredményeképpen, csúcsformációja, veszélyeztetjük, magyarországnak, visszafejleszti, miniszterelnöki, kézzelfoghatóan, ellehetetleníti, szerencselovag, ellenvéleményt, függetlenségét, mindennapokból, elszegényítése, miniszterelnök, összespórolják, nemzetmegváltó, kiszipolyozása, állampolgárság, magyarországot, felfüggesztése, egészségügyet, kontrollálunk, visszataszító, szovjetszkaja, pánikhangulat, elsorvasztása, választásokon, szocialistáék, lehetetlennek, megnyert választást, dolgok láttán, emberek fejében, választások eredménye, győztes mindig, választás eredményeképpen, zseniális húzás, meghaladott 80-as, korban szocializálódtak, ügyes szocialista, 80-as évek, neki nemcsak, ország gyeplőjét, nemzet beleremeg, levágásra váró, megoldási vágy, Fidesz Szövetség, Gyurcsány Ferencé, Magyar Nemzeti Bank, Medgyessy Péter, Szovjetszkaja Armija, Maradt Európa, Orbán Viktort, Magyarországot Európába, Tirpák-Vaskó Sándor,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Idézetek a barátságról  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Ünnepelj csak  Muratáj  Gondolatok az életről és szere...  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ma  Környezetvédelem  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Beney Zsuzsa  Föld napja április 22  A fák lelke  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  György napra  Idézetek a barátságról  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Ma  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam Krisztinától  Különös!  Semmit ne higgy el  Idézetek a barátságról  Paul David Tripp Április 26  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Muratáj  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Életművészet  A hét szűk esztendő  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Jó éjt  Vannak arcok  Föld napja április 22  Viharban csak az a fa marad ál...  A könnyek összegyűjtése  A fenyő nem szép fa, (...)  Beney Zsuzsa - Álom  Az embernek a társa: hiányzik.  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Muratáj  A lelki élet nem arról szól, ....  A Föld napja 
Bejegyzés Címkék
megnyert választást, dolgok láttán, emberek fejében, választások eredménye, győztes mindig, választás eredményeképpen, zseniális húzás, meghaladott 80-as, korban szocializálódtak, ügyes szocialista, 80-as évek, neki nemcsak, ország gyeplőjét, nemzet beleremeg, levágásra váró, megoldási vágy, magyar mindennapokból, sztárdaépítéseket takarékosság, katonaságot visszafejleszti, postákat bezáratja, emberek elszegényítése, száznapos programok, üzleti élet, egyszer volt, demokrácia csak, szabadság számukra, egyfajta gyarmati, korbáccsal idomított, hatalmas mennyiségű, ember szeme-szája, ügyes mozdulattal, forint folyamatosan, miniszterelnök írja, mindenkori árfolyamot, ötéves tervek, piac kiktatása, faluk elsorvasztása, átlagemberek teljes, mérhetetlen kölcsönök, teljes gazdasági, magyarnak kuss, nagy harcostárs, otromba behemót, dolgokba való, nullával egyenlő, forint mesterséges, újjászületni készülő, pénz mindenkori, kétesmúltú szerencselovag, kommunizmus bukásával, szabad ország, bedeszkázott kommunista, forint Európa, nemzetközi tranzakciók, forint konvertibilitása, gazdasági krach, export-import játék, kormány összeomlik, ismét nyakára, esetben minden, hatalom ismét, szocialista uralom, jelenlegi kormány, másik nagy, kettős állampolgárság, ici-pici lépés, ügyesen kivitelezett, szavazati jogot, elszakított magyarság, 2006-os választásokon, teljes győzelmet, népszerűségi listán, dolog pillanatok, magyar forint, dolognak teljes, esetben Európának, forintot súlyos, export-import relációjában, gazdaság teljes, kormányt gazdaságilag, miniszterelnöki székbe, konvertibilitása, szocializálódtak, kapitalizmusában, összeharácsolják, népidemokratikus, bebizonyíthatjuk, kontinensünkről, eredményeképpen, csúcsformációja, veszélyeztetjük, magyarországnak, visszafejleszti, miniszterelnöki, kézzelfoghatóan, ellehetetleníti, szerencselovag, ellenvéleményt, függetlenségét, mindennapokból, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1613
  • e Hét: 7121
  • e Hónap: 15725
  • e Év: 51666
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.